Selv om vi foretrækker Linux, Python og SQL,
arbejder vi helt bevidst på tværs af alle it-programmer.

Hvor andre it-konsulenter ofte specialiserer sig i et spor, ser vi på tværs af løsninger og systemer, så vi kan vælge den løsning, der passer bedst til kundens øvrige it-system. Hvis det betyder, at vi skal sætte os ind i nye systemer og skræddersy software, gør vi selvfølgelig det. For vi er nørder – og stolte af det. Når det kan lade sig gøre at finde en løsning med standardsoftware, gør vi selvfølgelig det, for der er så mange fordele ved at genbruge det, der allerede virker, fremfor at udvikle alt fra bunden.

Ved at have det brede blik på opgaven, undgår vi klassikeren med, at hvis du har en hammer, ser du søm alle vegne. Det er jo rigtig uheldigt, hvis det, man står med, er en rude.

Udvælger vores kunder nøje

Siden 2006 har Kracon ApS udviklet og vedligeholdt nye løsninger og hostet data for etablerede danske virksomheder. Mange af vores kunder kommer fra finanssektoren og servicebranchen, men vi er også meget interesserede i andre brancher.

Før vi går ind i et samarbejde, er vi meget grundige, for vi vil kun have tilfredse og loyale kunder, der sætter pris på vores indsats. Og vi vil hellere takke nej til en kunde for meget, end vi vil risikere at tage kunder ind, der har forventninger, vi ikke kan indfri. Vores ældste kunde har vi hjulpet siden 2002, hvor indehaver Svenne Krap drev forgængeren til Kracon ApS.

De lange relationer er et varemærke, vi er stolte af. Dels fordi det er et bevis på, at vores service og ekspertise er værdsat af kunderne, og dels fordi gensidig tillid er en vigtig forudsætning for det stabile samarbejde. Samtidig sætter vi selvfølgelig stor pris på, at vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre. For vi ved, at det altid er en stor beslutning at indlede et samarbejde med en ny leverandør – særligt på it-området, da it jo er vitalt for alle virksomheder.

Hos Kracon ApS vil I møde

Svene Krap

Svenne Krap

Indehaver & konsulent

Uddannet HA og cand. merc. i finansiering og strategisk ledelse på Copenhagen Business School i henholdsvis 2004 og 2006.

Har arbejdet som udvikler i 2000 og 2001, som IT-konsulent siden 2002 og etablerede Kracon ApS i 2006.

Har du spørgsmål til,
hvordan vi kan løse jeres opgave?

Du kan læse vores faste procedure her. Du er også altid velkommen til at ringe 31 313 818 eller sende en mail med spørgsmål