Som regel er det, når en virksomhed ændrer sig,
I har brug for ændringer til it-netværket.

Som regel er det, når en virksomhed ændrer sig, I har brug for ændringer til it-netværket. Eksempelvis hvis I er flyttet eller har fået nye computere eller netværksforbindelser eller har brug for en ny kombination af kabelnet og trådløst netværk. Andre gange justerer vi på den løsning, I har.

Større og mere komplekse virksomheder har som regel også brug for, at it-netværket bliver tjekket og justeret løbende, fordi det stiller nogle helt andre krav til forbindelserne, når man har flere netværk. Det kan være, at I både har jeres egne netværk og gæstenetværk, eller at I ikke kan stole 100 % på dem alle og derfor har behov for at holde dem adskilt.

Uanset hvorfor I har brug for at få jeres it-netværk gennemgået, kan vi i Kracon ApS hjælpe jer med det. Vi er et lille it-firma, der siden 2006 har hjulpet større og mindre virksomheder med implementering og vedligeholdelse af diverse systemer til it-systemerne. Arbejdet med forskellige it-netværk er noget af det, vi gør allermest i, fordi netværket er helt essentielt for den samlede it-sikkerhed.

Design af it-netværk består af tre forskellige ydelser

Overvejer I også at outsource nogle af jeres it-opgaver, kan vi i Kracon ApS hjælpe jer. Eksempelvis kan I få en fast aftale med en ekstern it-konsulent, der

  1. Vi laver et netværksdesign, der imødekommer de trusler og problemer, jeres virksomhed kan blive udsat for med udgangspunkt i jeres it-sikkerhedspolitik
  2. Vi bygger netværket, som designet foreskriver. Undervejs rådgiver vi også om, hvilket it-udstyr I skal købe, så alle løsninger passer sammen
  3. Vi finder fejl og retter dem. Eksempelvis hvis der ikke længere er kontakt mellem to serverer eller internettet er væk

Alle opgaver kan løses hver for sig. Ofte løser vi opgave 1 og 2 på en gang, hvor vi indleder med at fungere som netværksarkitekt og designe den fremtidige netværksstruktur, hvorefter vi går i gang med det tekniske arbejde.

Eftersom punkt 3 er en akut opgave, løser vi den tit isoleret, fordi det vigtigste er, at netværket kommer til at virke igen her og nu. Herefter drøfter vi selvfølgelig med jer, hvordan fejlen kunne opstå og hjælper jer gerne med at finde en ny løsning, så I ikke får de akutte problemer fremover.

Når vi hjælper vores kunder med at sikre it-netværket, er vi med jer både før, under og efter. Det vil sige, at vi selvfølgelig tjekker grundigt, at alt virker, som det skal, efter vi har løst opgaven.

Hvad består it-netværksopgaven konkret af?

En vigtig del af opgaven er at opsætte de rette routere, fordele forbindelserne korrekt og installere firewalls for at sikre, at det kun er den godkendte, sikre trafik, der kommer igennem. Samtidig organiserer vi en løbende overvågning af systemets tilstand, så vi både er helt sikre på, at alt fungerer som det skal, og at jeres sikkerhedspolitik bliver overholdt.

Hvis I finder ud af, at I har brug for ekstern overvågning, kan vi også stå for den del. Det kan eksempelvis være, hvis I har store trafikmængder på specifikke porte, hvis der pludselig er unaturlige typer af trafik.

Mange virksomheder skaber sikre hjemmearbejdspladser ved at kryptere trafikken, også kaldet VPN, så det sørger vi selvfølgelig også for.

Vi står selvfølgelig også til rådighed, hvis I har brug for it-rådgivning i forhold til it-driften, herunder it-hosting, programmering eller jeres samlede it- strategi.

Har I et akut problem med jeres it-netværk, kan vi som regel hjælpe jer i løbet af kort tid. Men selvfølgelig er det i alles interesse, at vi i stedet forebygger og lægger en grundig strategi for jeres netværk.

Har du spørgsmål til,
hvordan vi kan løse jeres opgave?

Du kan læse vores faste procedure her. Du er også altid velkommen til at ringe 31 313 818 eller sende en mail med spørgsmål