Det kan der være mange gode grunde til.
For strukturen i de fleste firmaer er som regel
bundet sammen af it-løsninger.

Med den rette software kan I digitalisere og

  • opsætte systemer en gang for alle, så de fremadrettet sikrer, at alt sker efter faste procedurer
  • undgå manuelle fejl
  • bruge firmaets specialister mest hensigtsmæssigt
  • indsamle og organisere jeres data i systemer, så I altid har det forkromede overblik

Uanset om I har brug for assistance til en mindre opgave, eller I har brug for en mere omfattende gennemgang af jeres systemer, kan vi i Kracon ApS sikkert hjælpe jer. For vi har hjulpet mange andre både små og store virksomheder siden firmaets start i 2006. Gennem årene har vi løst meget specialiserede opgaver. Blandt andet har vi hjulpet flere kunder i den finansielle sektor, hvilket stiller store krav til såvel data- som it-sikkerhed. Men vi hjælper også mindre virksomheder med såvel komplekse som mere simple løsninger.

Eksempelvis hjælper vi med at

  • sikre it-hastigheden
  • overvåge, præcist hvad der sker i virksomheden, så de ansvarlige både ved det, når alt kører, som det skal, og når der er behov for at de sætter ind med ekstra ressourcer
  • håndtere, at varerne på et lager bliver registreret så korrekt, så indkøbsafdelingen altid kan nå at bestille nye varer hjem i tide

Bredden sikrer den rette software

I modsætning til mange andre it-firmaer er vi - vores troskab og loyalitet til trods - ikke forlovet med nogen bestemt løsning. Vi ser en ære i at have en bred viden og erfaring med forskellige systemer, fordi vi ved, at vores kunder sjældent har brug for de samme løsninger. Og ofte ligger løsninger netop i, at vi kan kombinere de forskellige programmer og gennemskue, hvordan de påvirker hinanden.

Udover at vi arbejder bredt, arbejder vi også i alle lag. Det betyder, at vi eksempelvis kan indlede et samarbejde med at arbejde som it-arkitekt og lægge selve it-strategien, hvorefter vi programmerer softwaren eller tager it-projektlederkasketten på og koordinerer, at andre løser opgaven.

Er der behov for det, trækker vi gerne på vores store netværk af it-konsulenter , programmører og softwareudviklere. Det kan enten være, at vi har brug for en helt særlig spidskompetence, eller at en opgave kræver, at mange arbejder på én gang.

Og vi arbejder efter samme grundighed, når vi vælger vores samarbejdspartnere, som når vi vælger vores kunder. Derfor kan du roligt tage fat i os og få en god snak om dit behov for softwareudvikling, en ny database eller andre it-mæssige udfordringer.

Har du spørgsmål til,
hvordan vi kan løse jeres opgave?

Du kan læse vores faste procedure her. Du er også altid velkommen til at ringe 31 313 818 eller sende en mail med spørgsmål