Måske fordi I har fået meget travlt og skal
tilpasse virksomheden de nye forhold.

Eller fordi I har brug for

  • mere avancerede tekniske løsninger end tidligere
  • en fleksibel mængde arbejdskraft
  • ekstra ressourcer i forbindelse en spidsbelastning

Det kan også være, at I foretrækker at fokusere på jeres kerneopgaver og vil være sikre på, at jeres it fortsat lever op til jeres krav og standarder.

It sikrer, at alle procedurer foregår helt efter bogen hver gang. Derfor er it også garantien for den kontinuerlige drift i virksomheden, så I kan løse jeres opgaver på rette vis og få tilfredse kunder.

Når noget automatiseres, betyder det også, hvis der laves en fejl i opsætningen, gentages fejlen. Og måske bliver den gentaget mange gange, før nogen opdager det. Derfor er det uhyre vigtigt, at der er styr på alle detaljerne, og at systemerne er indstillet korrekt. Det er en stor og kompleks del af et firmas infrastruktur. Især hvis jeres kerneopgave ikke har med it at gøre. Derfor vælger mange virksomheder at outsource opgaven eller dele af den.

Individuel aftale om it-outsourcing.

Overvejer I også at outsource nogle af jeres it-opgaver, kan vi i Kracon ApS hjælpe jer. Eksempelvis kan I få en fast aftale med en ekstern it-konsulent, der

  • lægger jeres it- strategi som it-arkitekt, hvorefter enten I eller vi fortsætter med opgaven
  • løser de løbende programmerings- og udviklingsopgaver som it-tekniker
  • hjælper med at sikre, at netværket og systemteknikken virker efter hensigten
  • designer de rette databaser eller sikrer, at I fremover kan bruge de eksisterende databaser bedre end i dag

Kracon ApS er et it-firma med to it-teknikere, der løser alle opgaver indenfor it. Nogle dage er vi it-chefer, it-direktører eller it-koordinatorer, der får det hele til at spille sammen. Andre dage opkvalificerer vi medarbejderne gennem it-undervisning, eller er de praktiske datateknikere, der koder opgaverne.

Får vi opgaver ind, vi ikke har tiden eller de rette evner til at løse, samarbejder vi med en række kvalificerede it-freelancere. Det betyder, at I kan fortælle os om jeres behov, så finder vi den rette it-konsulent til jer. Er den bedste kandidat ikke blandt vores nuværende freelancere, finder vi gerne en kvalificeret it-konsulent i vores netværk, og med vores it-viden kan vi udvælge den helt rigtige it-konsulent til jer, for vi ved, hvad vi skal spørge dem om.

Har du spørgsmål til,
hvordan vi kan løse jeres opgave?

Du kan læse vores faste procedure her. Du er også altid velkommen til at ringe 31 313 818 eller sende en mail med spørgsmål