Det kan være, at I har brug for en ny it-løsning,
eller I har brug for hjælp til at reparere eller justere
en løsning, I allerede har.

Vi udvikler løsninger og værktøjer, når de eksisterende muligheder ikke indfrier jeres behov. Det kan enten være en udvidelse af et inkassosystem, en integration mellem to slags websystemer eller betalingssystemer eller genveje til noget, der allerede virker. Eksempelvis en løsning, så webshoppen fremover udskriver fakturaer i de rette systemer eller opretter pakke- og følgesedler, der er nemme at have med at gøre.

Nogle gange løser vi helt vitale problemer og er med til at sikre virksomhedens overlevelse, fordi it-problemerne blokerer firmaets nerve. Andre gange optimerer og automatiserer vi firmaets processer, så I kan bruge jeres kræfter på at forbedre jeres kerneopgaver i stedet for at løse mange af opgaverne manuelt. Ikke alene sparer det hurtigt mange mandetimer. Det reducerer også risikoen for fejl radikalt.

SÅDAN BLIVER DU KUNDE

Programmører, der projektleder
og rapporterer tilbage Udvælger vores kunder nøje

Som programmører kan vi hjælpe jer med en række it-mæssige kerneopgaver. Derfor kan vi have flere forskellige titler og bliver også kaldt php-udviklere, it-udviklere, softwareudviklere, systemudviklere og frontend udviklere. Ofte dækker titlerne over hjælp til alle former for programmeringsopgaver.

Vigtigst er, at vi har evnerne til både at rådgive, udføre og kvalitetssikre
it-opgaverne, der kan være:

  • mindre freelanceopgaver med eksempelvis systemer til daglige rapporteringer, følgebreve eller integration af betalingsløsning til en webshop
  • større udviklingsopgaver, hvor en af vores programmører udvikler in house hos jer i en længere periode for eksempelvis for at bygge de tungere softwareopgaver fra bunden
  • ad hoc overvågning af systemer

Uanset hvilken type opgave I hyrer os til, vil vi sikkert løbende udfordre jer på jeres data-design og systemadministration, fordi begge dele er så vigtige for et gennemført programmørarbejde.

Både før, under og efter en opgave varetager vi projektledelsen og rapporterer tilbage til jer. Eventuelt på faste ugentlige møder, hvis I foretrækker det.

Stabilt it-konsulentfirma med loyale kunder

Siden 2006 har Kracon ApS udviklet nye og vedligeholdt eksisterende løsninger for etablerede danske virksomheder. Vi er meget grundige, før vi går ind i et samarbejde, og derfor har vi primært lange kundeforhold. Vores ældste kunde har vi hjulpet siden 2002, hvor indehaver Svenne Krap drev forgængeren til Kracon ApS.

Netop de lange forhold er meget vigtige for os. Dels fordi vi ved, det er vigtigt for vores kunder og giver de mest stabile løsninger. Dels fordi det kræver et grundigt forarbejde at sikre, at den nye løsning er den rette. Og endelig er it-projekter jo komplekse og kræver gensidig tillid og vilje til at justere løbende. Det er vi meget opmærksomme på, og så meget desto mere, er det vigtigt, at det nye samarbejde kommer til at holde længe, så umagen tjener sig ind.

Helt bevidst arbejder vi på tværs af de forskellige it- programmer. Det gør, at vi kan vælge den bedste løsning, uanset hvilket it-system, jeres løsning skal laves i. Samtidig opdager vi også tit små knaster hos vores kunder, som vi kan forbedre, samtidig med at vi løser andre opgaver.

Særligt foretrækker vi Linux, Python og SQL, fordi de tilsammen danner et enormt stærkt fundament for de fleste problemer.