Det kan være, at I har brug for
en kompetent fagperson til at

  • lægge en langsigtet it-strategi
  • sikre, at alle it-opgaver løses korrekt og indenfor budgettet
  • varetage, at nogle af opgaverne sendes til de rette eksterne it-konsulenter
  • vælge de bedste it-løsninger til jer
  • være chef for it-ingeniører, it-teknikere m.m.

It-chefen har ofte mange forskellige kasketter på. Især i mindre virksomheder.

Han kan både fungere som it-konsulent eller datateknikker og løse eller koordinere de systemtekniske opgaver, lægge it-strategien som it-arkitekt, koordinere it-opgaverne eller opkvalificere de øvrige medarbejdere gennem it-undervisning.

Men han skal kunne mere end det. For han er en chef, der arbejder med it. Ikke en it-konsulent, der har fået en chefkasket i forbindelse med en forfremmelse. I cheftitlen ligger, at han indgår i virksomhedens ledelse, skal sparre med de øvrige afdelingschefer, har et økonomisk ansvar og skal sætte nye it-projekter i gang, så virksomheden fortsat følger med digitalt.

Han skal også lave it-mæssige kompromiser, når det gavner virksomheden bedst. Det kan eksempelvis være, når han skal vælge en simplere eller billigere løsning, fordi den optimale ikke er så meget bedre, som den er dyrere. Det sidste kan være meget problematisk, hvis han selv tidligere var it-konsulent hos jer.

Derfor anbefaler vi som udgangspunkt, at I hyrer en specifikt til jobbet i stedet for at rekruttere i egne rækker, eller at I benytter en ekstern it-chef fra et it-bureau.

Interim it-chef på fast ugedag eller
gennem individuel ordning

Uanset om I søger assistance ad hoc eller en interim it-chef, til I finder vedkommende, I vil ansætte, kan Kracon ApS hjælpe jer med en holdbar løsning. Laver vi en aftale, får I en fast it-chef, som I samarbejder fast med, ligesom hvis han var ansat hos jer. Han kan enten arbejde i jeres virksomhed på fuld tid eller aftalte dage eller assistere virtuelt fra en fjernadresse, alt efter hvad der passer jer bedst. Dog vil der oftest være behov for nogle fysiske møder undervejs.

Har du spørgsmål til,
hvordan vi kan løse jeres opgave?

Du kan læse vores faste procedure her. Du er også altid velkommen til at ringe 31 313 818 eller sende en mail med spørgsmål