Har I ikke styr på jeres data, har I svært ved at svare på spørgsmål om forretningen

Derfor risikerer I at miste vigtig viden om kunder, ordrer, udstyr, medarbejdere eller lignende. Det kan nemt give jer et stort tab.

Ofte har I brug for hjælp til databaserne, hvis I har indført en ny ydelse eller procedure. Men det kan også være en god ide at få gennemgået databaserne, hvis I aldrig har fået dem opsat korrekt.

Med databaseydelsen sikrer vi, at strukturen og håndteringen af data opsættes korrekt, og det gør, at I enten kan spare mange penge, fordi jeres medarbejdere bruger mindre tid på opgaverne, eller at I kan frigive jeres medarbejdere til andre formål.

Sådan arbejder databaserne for jer

Når databaserne er sat rigtigt op, kan de hjælpe jer med at løse mange opgaver. Det kan være

  • håndtering af varer, alt efter hvor de ligger på lageret
  • registrering af sygdom. Herunder at sikre, at I får indberettet sygdom korrekt, så I får den rette kompensation og holder sygesamtaler på de rette tidspunkter
  • overvågning af, hvor der bliver spidsbelastninger på fabrikken, så I kan nå at sætte ind med ekstra ressourcer i tide og undgå en flaskehals
  • en oversigt over, hvor mange penge banken har udbetalt en bestemt dag

Når I har styr på data, har I altid overblikket over fakta. Det gør det let for jer at forebygge. Databaseydelsen kan inddeles i to: De planlagte og langsigtede opgaver og de akutte, som oftest kan løses hurtigt. Er vi hyret ind til udvikling af nyt system eller videreudvikling af det, I har, går vi systematisk til værks og begynder med at lægge strategien for, hvilke data I søger. Det sker typisk som en del af en udviklingsopgave, hvor data- og programmøropgaverne hænger sammen.

Ved de akutte opgaver, lokaliserer vi problemet hurtigst muligt, så vi kan få det rettet. Herefter hjælper vi jer med at lægge en fremtidig strategi, så I undgår problemet fremover.

Har du spørgsmål til,
hvordan vi kan løse jeres opgave?

Du kan læse vores faste procedure her. Du er også altid velkommen til at ringe 31 313 818 eller sende en mail med spørgsmål