Historien har jo vist, hvor vigtigt det er
at gennemtænke it-projekterne grundigt,
før de sættes i gang.

Imidlertid er den gode nyhed, at de allerfleste fejl kan undgås med den rette planlægning. Det kan en it-arkitekt hjælpe jer med.

Arkitekturen er det samlede overblik over systemet i sin helhed samt de vigtigste delkomponenter. Når arkitekten lægger en it-strategi, vælger han også softwaretyper og konkrete produkter og kommer med anbefalinger til, hvordan elementerne skal interagere med de øvrige systemer herunder drift af løsningen. It-arkitekten sikrer, at alt er tænkt grundigt igennem fra starten, så I udelukkende skal fokusere på at gennemføre implementeringsprocessen mest hensigtsmæssigt.

Med en dygtig it-arkitekt sikrer I, at datadesignet er helt korrekt, og at I

  • ved, hvilke øvrige elementer, I skal have styr på, før I begynder på opgaven
  • bruger de rette softwareløsninger
  • ved, hvornår I kan forvente, at en opgave kan kræve ekstra fokus. Det gør, at I kan sætte ekstra ressourcer ind på forhånd eller på anden vis tilrettelægge andre procedurer i en kortere periode
MED ANDRE ORD:

I er forberedt så godt som overhovedet muligt, og projektet kan køre på skinner.

Den gode planlægning sikrer også, at alle programmører ved præcist, hvad de skal gøre, når de efterfølgende skal udvikle og kode, så I undgår at betale mange penge for unødig arbejdstid. Og hvis programmørerne får brug for at spørge yderligere ind til en procedure, begrundelse for software eller lignende, kan it-arkitekten også svare og rådgive i løbet af processen. Derfor sørger it-arkitekten eller systemarkitekten, som han også kaldes, for at detaljerne i selv komplekse projekter er tænkt ind fra starten.

Hvad mange ikke er klar over, er, at det allervigtigste i alle it-opgaver er, at datadesignet er korrekt, så I altid kan få den ønskede indsigt i forretningen.

Samtidig undgår I mangler i systemet, der senere forårsager fejl eller bliver stopklodser for de funktioner, I gerne vil have.

Hyr en erfaren it-arkitekt eller et helt team

Søger I kompetente it-konsulenter, er Kracon ApS måske den it-leverandør, I leder efter. Et lille firma på to mand, der siden 2006 har hjulpet såvel etablerede som mindre danske virksomheder med it-arkitektur, programmering , systemadministration, it-netværk og databaseydelser.

Hvis I allerede har en aftale med en it-arkitekt, eller har I funktionen internt, kan vi rådgive jeres it-chef eller interne it-specialister eller give en second opinion og feedback i forhold til, om den løsning I har valgt eller overvejer at vælge, vil dække jeres behov bedst.

Hos os kan I enten hyre en it-arkitekt til at lægge en strategi for jeres eget udviklerteam, eller I kan få en samlet løsning, hvor vi både lægger strategien og efterfølgende laver alt udviklingsarbejdet.

Har du spørgsmål til,
hvordan vi kan løse jeres opgave?

Du kan læse vores faste procedure her. Du er også altid velkommen til at ringe 31 313 818 eller sende en mail med spørgsmål